nintendo

Igår hade vi lite tv-spelskväll här hos mig...de va kul. Vi spelade nintendo wii. Riktigt kul faktiskt. Och så fick man ju umgås lite med grabbarna oxå. De är inte varje dag nuförtiden. KUL! Ja, jenny min kusin kom förbi oxå och testade lite. Vi planerade lite käk och transportfrågor inför tripen till Borgarns stuga på nyår. Ska bli riktigt kul att komma iväg! Nä, nu ska jag snart snöra på mig rillerna(skridskorna) och dra iväg och lira lite hockey:) Om jag inte skriver nåt mer så önskar jag er GOTT NYTT ÅR!! Avge inte löften ni inte kan hålla:))

puuh

Jahapp, de va den julen. Den har flytit på väldigt bra och allt har varit jättetrevlit. Okej, jag erkänner, va liiite stressad den 23:e som jag sa att jag inte skullle vara...Men jag hann klart med allt iaf. Fan, folk är som tokiga alltså. Och parkeringen på Lillänge, ja de är ju vilda västern asså...Störst kör först är det som gäller där iaf...så kommer jag där med min lilla mazda..hehe...men jag har iaf attityd!:) På kvällen hjälptes jag Hanna och Christian åt med att förbereda julmaten...De rullades köttbullar, ordnades med potatisgratäng och två sillröror fixades iordning. Sen efter allt de va klart så tittade jag och H på Tomten är far till alla barnen...såå bra film...På julaftons morgon va vi bjudna till Simons mamma på julfrukost...där serverades de julgröt och julstut...mumsfilibabba! Simon fick även öppna en av klapparna jag hade med mig till honom...ett snickarset! Ojoj, va många klappar han fick min lilla prins..liite bortskämd är han väl då...men men...Sen hem och fira hemma hos mig med nära och kära...jättemysig dag med go mat, trevligt sällskap och bra julklappar.

Ja, sen va de ju dags för den traditionella utgången på juldagen då...Hanna och J skulle ha festen så vi drog dit på eftermiddan där vi gjorde oss iordning och käkade de som va kvar av julmaten...sen på kvällen va de fest som sagt...trevlig fest med spel och roliga människor:) Krogen va väl sådär...Patriks kombo är ju bra iaf...

Skönt att julen är över, nu är de nyår kvar sen är de väl lugnt ett tag hoppas jag:)

GOD FORTSÄTTNING PÅ ER!

Galet!

Fy fan vilken dag! Upp tidigt och iväg på ett systembolag som jag har aldrig har sett maken till fullsatt! Att gå i gångarna och kolla efter vad man ville ha va stört OMÖJLIGT! Tur man skulle ha ÖL:)  Sen vidare till COOP där de va hyfsat lugnt iaf. Hittade en kassa längst ner mot väggen där dom hade placerat en äldre herre som inte va den snabbaste..Men trevlig va han iaf. Hit och dit har jag flängt idag och köpt klappar till mina nära och kära...Jag har då absolut inte märkt av nån lågkonjunktur ida..hehe...Nu ikväll ska jag och HJÄRTAT slå in julklappar och förbereda maten tills imorrn...Är så otroligt mysigt och roligt min gumma vill vara här med oss och fira jul. Ja, min polare Christian kommer förbi och vilket är roligt.

Näe tillbaka till julbestyren och sen lite mys i soffan. Ha en underbar jul allihopa och ta hand om varandra.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR....

skidåkning

Igår hade vi en jättetrevlig dag med skidåkning och grillning på Frösö skidlek









 

Jullov

Den här veckan har varit JOBBIG! Sista veckan på underbara Krutis:( Har ju trivs otroligt bra där och nu har jag blivit förflyttad till ett annat ställe efter jul. Så den här veckan har kännts både jobbig och rolig. Sagt hej då till eleverna och mina underbara jobbarkompisar. Plus att jag har gått introduktion på de nya stället där jag ska börja jobba nu efter lovet. Men men, som alla säger, man ska väl vara glad att man har jobb. Och visst de håller jag med om. Men jag hade iaf räknat med att få tillbringa längre tid än en termin här...jaja, så kan de vara...Nu får jag iaf tre härliga veckor där jag samlar krafter in för en ny och förhoppningsvis trevlig vårtermin.

Har oxå varit lite irriterad över att vi inte kan fira nyår tillsammans med gänget. Jag tycker att de är tråkigt att vissa saker påverkar oss alla. Så ska de inte behöva vara!


Sen vill jag säga några ord om bonde söker fru oxå...Dan efter att de hade avgjorts vilka bönderna valde så va kvällstidningarna igång med reportage där dom som inte blev valda fick uttala sig...och jag bara undrar, varför kan dom inte acceptera att dom inte blev valda...finns ju olika sätt att hantera sånt där märkte jag..bl.a, "ja, även om han hade valt mig så hade jag åkt hem" VAFAN GÖR DU DÄR DÅ? Eller, "Hanna behöver en kille med lite go i" Ja, men tydligen inte de go du hade att erbjuda för då hade hon ju valt dig DIG ditt spån!!

Ett ord om kärleken oxå
Jag hoppas alla lyckas hitta kärleken som jag har gjort. En person som får dig att känna dig speciell och värdefull. Som du vill leva ditt liv med och aldrig svika eller göra illa på nåt sätt. Som stöttar dig och finns där när du behöver det


bilåking, badminton, och pullkåkning

I fredags va de dags för en roadtrip, IGEN, börjar bli lite less på att åka bil nu...har blivit många mil senaste veckorna. Den här gången styrde vi kosan mot sandviken utanför Gävle. Där skulle vi spela serien i badminton. Hann precis fram till vandrarhemmet så vi fick se vem som vann Idol. Och jaa, jag tyckte de va rätt att Kevin vann. Han har nog kvaliteer att lyckas internationellt oxå tror jag om han sköter sina kort rätt.

På lördan va de upp och hoppa tidigt för att sticka iväg till hallen där vi skulle spela. Vi vann första matchen mot Borlänge och det gick bra. Sen på eftermiddan skulle vi möta Sandviken och där förlorade vi tyvärr. Men vi spelade bra allihopa ändå. Jag vann samtliga matcher...:)) Sen blev de pizza och hemfärd. Hemma strax efter elva på kvällen.

På sönda morgon va de upp tidigt när Simpa vaknade. Tittade ut och så bestämde vi oss för att de va PULKA väder..så då packade vi in oss i Mazdan och iväg till kärringbacken...skiiitkul va de..träffade markus och hans familj där och de va trevligt...Efter en säng ut i skogen med vår hund Lea drog vi på Hamburgerstället där vi fick i oss lite mat. Sen stack vi upp till Hjärtat som hade kommit hem från stugan och fikade samt spelade Mariokart!! Snacka Simpa tyckte de va kul...och han spöade nog oss allihopa tror jag;) ROligt va de iaf..och SOM jag hade saknat gumman! På kvällen åt vi go mat och myste...


!!

En del saker gör mig så sjukt förbannad alltså! Och inte ett skit kan man göra åt de för den som de gäller vägrar att lyssna på andras åsikter och känslor! Vart finns förståelsen? Och hur vissa människor bara kan bli nån som de inte känns som att man känner trots att man gör de....Ingen mening att lägga ner tanke och energi på sånna här saker...De är bara att trycka undan och hoppas på att allt blir bra ändå.

Min lille prins va iaf jättesöt som tomte och han sjöng och va jätteduktig på att teckna sakerna i sångerna...jag är så stolt över honom! Älskar verkligen den lille krabaten!

känn lugnet

Jag har inte stressat upp inför jul...och de kommer jag inte att göra heller....jag har efter många år accpeterat att jag är den typen som köper mina julklappar en eller två dagar innan jul. De brukar bli bra ändå...Ska inte köpa så många heller...de blir ju några till lillprinsen såklart och några nära och kära ska oxå få nån. Däremot är de inge fel på julkänslan! Det är ju strålande vackerr ute och känns som en saga att gå ute i den tindrande snön och vita träden med hängande grenar. Jag skulle inte bli förvånad om det hoppade ut en tomte och några vättar när jag spankulerar omkring...hihi...

Igår hade vi sista utbildningstillfället för året med jobbet och efter de fick man lite mat i vinterträdgården på Folkets hus. Hann tyvärr inte med efterrätten eftersom man är så pliktrogen och skullle vara tillbaka på jobbet till 20.00....Fick en oväntad komplimang för mitt citat "vackra hår".

Vaknade igår och kände mig inte alls bra, ont i halsen och tung i huvet. Men allt eftersom dagen gick så blev jag piggare iaf....blev lite orolig för att de skullle bli värre eftersom jag ska till Sandviken i helgen och spela badminton. Idag känns det helt okej iaf och jag ska försöka träna en timme ikväll och köra lite finslipning på formen....I övrigt ska jag baka idag och senare på eftermiddan ska jag på lillprinsens dagis på Lucia...ska bli kul:)

Gaaa, fjädringen på Mazdan har pajat tror jag...så om ni ser en vit mazda med släpande kaross så är de med all säkerhet jag...Synd att man inte är nån mekaniker själv...kanske får fråga nån snäll kompis som kan kolla lite på de..för jag tänker inte lämna in den nu innan jul så jag inte har råd med allt va julen innebär..nä nä...då går jag hellre!

fyra sekunder

Jaa, så länge tar de ungefär innan jag börjar sakna gumman när jag åker från henne.

Helgen har varit kanon! I fredags så bjöd vi två vänner på tacos här hemma hos mig. Jag tycker att de är så otroligt roligt att laga mat när man är två:) Det blir en social grej helt enkelt. Och med skön musik i bakgrunden och mysig stämning så begär jag inte så mycke mer. Middagen följdes av lite spel och skratt. Tror vi gick och la oss strax efter ett nånting efter en hel del vin och öl.

På söndagen vaknade vi utvilade och begav oss till veronica. Hon är ju nämligen färdig SNUT nu så jag köpte med mig en liten present till henne oxå...Handbojar vart de och de verkade uppskattat;) Och väldigt juligt och mysigt har dom fått till måste jag säga! Efter de så vart de en snabbis till sibylla där vi käkade lite onyttigheter. Efter en fika hos Hjärtats föräldrar va vi bjudna på midda hos magda och johan...ojojoj, johan kan verkligen laga mat han! En sillröra som va helt gudomlig. Den hoppas jag han vill lära mig så jag kan göra den på julafton här hemma. Synd bara att jag va lite stressad för jag va tvungen att infinna mig på styrelsemöte i badmintonföreningen. Men vi hann med lite hemmagjord glass iaf:)

Jaha, då är det bara två veckor kvar på min nuvarande arbetsplats eftersom jag har blivit förflyttat till ett annat elevhem efter jul...De är med blandade känslor jag gör det. Har ju trivts väldigt bra där jag har varit nu måste jag säga och verkligen blivit fäst vid mina arbetskollegor. Men men, man får se det som ett jobb och det verkar som att dom behöver mig på de andra stället så då får man göra de bästa av situationen. Ska ju hinna med jullov innan oxå...hehe..lyxigt va?;)

Jag har även börjat förbereda mig inför festen på juldan. Köpt biljett...200 spänn!! fan, säg inte att plaza ska börja få storhetsvansinne nu! Men det blir säkert kul som vanligt:)

ego


cowabunga

Oj, vilken dag de vart igår. Efter jobbet lubbade jag ut med hundarna, ja, jag har bara en men grannen har en likadan modell så den fick oxå följa me. Sen, ut och hämta gumman varpå vi besökte hennes föräldrar för bilbyte och lite fika. TREVLIGT!

Därpå åkte vi hem till mig och dämpade min ångest genom att städa och sen kunde vi inte inte låta bli att julpynta lite oxå. Så nu är de ganska gemytligt här i hemmet:) Tack för hjälpen gumman, hade inte du varit här så hade jag fått psykbryt på trasslet med julgransbelysningen;))


Efter de hälsade vi på några vänner som precis har fått en liten bebbe..bara en månad va hon...hon sov mest så vi passade på att fika....


Sen stack vi hem och lagade tacopaj och myste framför tv:n...Vi glömde förresten att förgrädda pajdegen så den blev lite mjölig...men men..shit happens;) Har ni sett boston tea party förrsten? Kollade på programmet dom sände i måndags igår...ojoj, dom är såå sköna!! Tydligen är de mannen som gör de mesta jobbet i sängen...eller?;)


sex och skräpmat

Jahapp, då va man tillbaka i hemstaden igen då. Har ju spenderat helgen i Skövde hos Borgarn tillsammans med gumman och hennes sambo. Vi åkte bil ner och det gick bra. Bara jag som har körkort så dom 65 milen kändes lite sega. Men vi hade ju bra underhålling så tiden gick fort. Bland annat hittades nya uttal på låtnamn på:))
Väl framme så väntade mat och varm glögg som utlovat. Sen va festen igång. På lördagen blev de lite sightseeing i skövde där vi bland annat fick se skolan där B går och en skyskrapa med studentlägenheter. Jag tycker att skövde är en mysig stad. Allt verkar vara nära och de fanns en hel del fina hus. Däremot skulle jag nog inte klara av att bo så långt söderut, jag menar, GRÖNA gräsmattor! Nej, jag vill ha snö. På kvällen blev de fest igen och några av B:s vänner kikade förbi. Trevliga prickar:) Blev ingen utgång på krogen nån av dagarna, men de tyckte inte jag gjorde nåt. Vi hade ju så trevligt ändå...:) På söndagen sov vi ganska länge och sen drog vi iväg och åt innan de va dags att säga adjö till B och börja resan norrut. Oj oj va jag va trött när vi kom hem vid tolv inatt. Stupade i säng direkt. Stackars gumman som va tvungen att kliva upp imorse för att jobba. Själv börjar man två idag så mig är de ingen synd om....

Om mina känslor har varit starka för hjärtat innan så är dom ännu starkare nu! Jag är så otroligt glad att jag har träffat denna underbara människa som bara får mig att må så bra!


Aldrig trodde jag att någon skulle förstå
Aldrig trodde jag att någon skulle lyssna
Aldrig trodde jag att någon skulle bry sig
Aldrig trodde jag att det fanns någon som du!





 


RSS 2.0