helg

Så har de gått ännu en vecka. Seg vecka de här...Den längsta jag har. Nästa vecka har eleverna sportlov och de betyder att vi måste göra vår tid på annat sätt. har ju "bara" sommarlov och jullov som ingår i tjänsten. Dom andra loven måste jag jobba in min tid som jag ska göra den veckan på nåt sätt. Så på månda har vi planeringsdag och på tisdag sticker jag och kollegorna till IKEA för att handla grejer till elevhemmet. Sen onsdag och torsdag ska jag få inskolning på ett gruppboende. Just in case man vill hoppa in och jobba extra där nångång på nåt lov eller så.

Har ju prinsen i helgen oxå så han är här nu och till på sönda morron. Sen får han komma hem till mamma tidigare än vanligt eftersom vi ska på IKEA för att titta på kök. Ja, de blir två resor på kort tid dit. Så nu är köket uppmätt och jag får väl se vad jag hittar där. Ska även köpa lite småplock sånt som behövs till bl.a kök. Ny servis tänkte vi inhandla:)

Ikväll ska gumman på föreläsning och imorrn med. Så jag och simpa får väl hitta på nåt kul imorrn medans hon är borta. Vi tänkte gå på badet men prinsen har precis haft öroninflammation så de får vänta...

titta vad jag fick av älsklingen på alla hjärtans dag. Är hon inte UNDERBAR!!

så de kan va

Oj, vilken underbar helg vi har haft. Igår morse packade vi bilen och styrde kosan mot Landön. Gummans familj har ju stuga där. Eller stuga, de är snarare ett hus. Såå mysigt där. De finns bastu och såklart så utnyttjade vi den igår. Annars tog vi de mest lugnt. Tittade på film och lagade mat. Ja, så busade vi såklart med våra underbara vovvsingar. När jag vaknade imorse kände jag mig så utvilad som jag inte kännt mig på länge. De är nåt med landet som gör att jag kan koppla av inte tänka på nåt annat än att vila och mysa. Inge internet och mobilen på ljudlös.
 (lite mer snö nu dock men visst är de fint?)

Idag hämtade vi en byrå från S som hon så vänligt skänkte till oss. Gumman måste ju ha lite plats för kläder här. Jaa, hon har ju  så smått börja flytta in här redana och jag är så lycklig att hon snart bor här officiellt. jaa, jag tjatar. Jag vet de, men de gör mig ju så lycklig så jag måste få skriva ur mig de. De kommer nog tider när man får skriva sånt som man mår dåligt över, men just nu mår jag verkligen BRA!

sheena is a punkrocker!!

De bidde ingen after work imorrn. Men de känns faktiskt skönt. Blir film och gotta kväll istället. Och med tanke på att vi har varit nyttiga med att äta sallad och grejer i veckan så kan vi göra de med gott samvete!

Sen hade gumman som förslag att vi drar till deras stuga på lördag. En bra idé tycker jag. Där har dom ju faktiskt en fin BASTU!! Synd som fan bara att man inte har nån skoter. Måste nog fixa de tills nästa vinter är jag rädd! Eller de kanske är nån som har en som dom vill byta mot ett samurajsvärd?

Sen har gummans syster och hennes tjej flyttat ihop vilket gör att jag bara längtar ännu mer tills de är dags för oss! Så skönt att ha nån som är hemma när man kommer hem från jobbet. Inte bara till en mörk och tråkig lägenhet. Nu längtar jag hem så fort jag sticker därifrån. Vilket man måste göra ibland;)

jag längtar!

Har varit lite blogg torka ett tag för jag har inte haft orken att skriva nåt...Kan väl säga så här. De händer så mycke roligt i mitt liv just nu att jag inte har ork att skriva så mycke. Men de där går ju upp och ner...som solen. I helgen hade jag prinsen hos mig och de va ju roligt som vanligt. Vi spelade tv-spel, tittade på film. Åkte pulka, simon red häst och lekte omkring i snön. Sen har vi ju fullt upp med lilla Nelly oxå. De blir mycke...nä, nä, nuu är hon kissnödig igen...spring ner för trappen...duuuktig flicka när hon gör de hon ska..Inatt väckte hon mig vid fyra och ville ut...De är litegrann som att ha barn faktiskt.:) Inte lika stort ansvar förstås, men ändå. Lea löper just nu och är ja, vad ska jag säga...lite suris...Men de kan ju bero på att hon är van att få all uppmärksamhet. Men hon är en bra plastmamma tycker jag.

Sen så håller jag på att längta ihjäl mig tills hjärtat officiellt flyttar in hos mig. Vi ska åka på Ikea och handla lite nya grejer såklart. Sen har gumman sagt att hon VILL ha levande växter...självklart sa jag...om du tar hand om dom. För om jag gör de så dör dom bara..hihi...På freda blire afterwork på plaza och sen får man se vad som händer på kvällen:)

its fucking cold!

Ska jobba sista passet idag tills imorrn bitti. Sen är det långhelg. I helgen kommer lillprinsen hit och vi får se vad vi ska hitta på. Om det är finväder och inte så kallt kan man ju kanske sticka ner till vinterstaden och kika lite. Annars ligger ju badhuset bra till oxå:)

Måste ju få prata lite om våran nya familjemedlem oxå..NELLY. Hon är så söt och duktig. Men hon gillar ju såklart inte denna kyla. Så nu tycker jag att de kan börja bli vår snart så vi kan vara ute på gräsmattan och leka och mysa.

Igår när jag kom hem blev de bullar och mjölk. Hjärtat hade bakat under kvällen. Hon är ju helt underbar min fästmö!

CUTE

Vi har fått en ny familjemedlem!!! Eller de är snarare Hanna som har köpt en lite sötnos. Men hon kommer ju att bli en i familjen när hanna flytter hit:)) De är en liten whippet valp. Så Lea har blivit plastmamma nu. Får väl se hur hon tacklar den rollen. Men ojoj..hon är ju sååå fin lilla Nelly!


Är hon inte helt fantastisk hörni??

i need sleep

Idag är jag trött...åh, så trött! Sovit dåligt på jobbet och känner mig allmänt slö...Ska väl försöka tvätta ändå på eftermiddan. Men annars blir det inte mycke gjort idag. Ska ladda hem lite mer 2 1/2 män...så kan man ligga och glo på de.

snark

beautiful day, beautiful girl

Igår va vi bara tvugna att ge oss ut och ta lite kort. Helt fantastiskt vackert!

step one

Efter alla förberedelser och stök så va de ju äntligen dags för FESTEN i lördags. 28 st vuxna och 3 barn kom det. När man kom in genom dörrarna blev man erbjuden en välkomstdrink:) En med alkohol och en utan. Dom flesta valde den MED...Sen va de dags för midda. Vi hade gjort bordsplacering och jag tror den blev bra. Alla såg ut att ha nåt att snacka om:) Sen höll svärfar ett av sina två tal under kvällen. Han berättade lite om Hanna när hon va liten. Många skålar blev det och sen när huvudrätten va intagen hade vi såklart efterrätt. Hanna hade gjort vit chokladmousse...Ojojoj, va go den va! Sen när maten va avslutad så va de dags för..ja, ni som känner mig vet nog vad...LEKAR! Den första leken skulle man vara två och två och blåsa upp fem ballonger och smälla dom mellan sig. Shit va jag skrattade!! Va lite orolig att polisen skulle dyka upp eftersom de small rejält! Dom som vann sina omgångar gick till final. Vinnarna blev hannas bror H och V. Dom fick en öl var i pris;) Sen körde vi en annan lek som jag trodde att jag skulle dö av skratt till. En person i mitten ska gå fram till nån i ringen och säga. Om du älskar mig, säga att du älskar mig utan att le. Och då ska den andra personen säga....Jag älskar dig, men jag kan inte le. OJ, kanske låter lätt men de är de inte!! haha...

Sen fick vi lite presenter oxå. En fin blomma av svärföräldrarna och ett sex spel av brorsan. Ett fint tecknat porträtt när vi kysser varann av jenny och henke. Sen lite champagne och vin. Ja, vi fick några saker till oxå. Jättefina presenter! Ja, vad ska jag säga. Tack alla som kom och gjorde den här kvällen till nåt alldeles extra.

RSS 2.0