Engagement-party

Ännu en arbetsvecka till ända...fasen va fort veckorna går! Och Äntligen har vi fått internet till jobbet. Fan va omständigt de ska vara ibland.

Igår va vi iväg och handlade lite grejer som vi ska ha till festen på lördag. Och idag har vi handlat käket, spriten och de andra som vi behöver för att fixa ett brakpartaj!:) Nu på eftermiddan har vi fixat och donat i lokalen. Dukat och satt ut bordsplaceringen. Så nu är allting nästan klart. Bara lite finslipning imorgon så....Ser fram emot festen som fan! Tror det kommer att bli askul. Så ni som kommer. Ta med partyhumöret och se till att de blir en hejdundrande fest!:))


silence, i KILL YOU!

Inatt va första natten som jag sov riktigt bra på jobbet faktiskt. Kan bero på två saker. Man börjar känna sig lite mera hemma, eller så kan de bero på att vi har fått upp lite på väggarna, och gardiner. LIte mera hemtrevligt helt enkelt. jag tror på en kombination:) Igår va årets fattigaste dag tror jag. Inte många kr på kontot. Men så idag va de påfyllt igen. Så nu börjar kampen mot nästa lön:)

Ännu en rolig grej som jag har att berätta för er. Jag och hjärtat ska bli sambos!!! Från maj så börjar vi vårt liv tillsammans på riktigt. Jag är såå lycklig att jag håller på spricka alltså!

Och på lördag har vi ju våran förlovningsfest. Så i veckan blir det till att dona på med allt va de innebär. Kan bli en hejdundrande tillställning de där tror jag:))

to be och not to be, this is meant to be!

Känns lite ovant med ring på fingret måste jag säga...men dom är jättefina verkligen. I torsdags när gumman slutade jobba hämtade jag henne och så tog jag med henne till stället som vi träffades på första gången. (en parkbänk ). Jag ville att vi skulle sätta på oss ringarna där allt började och mitt liv tog en otroligt positiv vändning:))

I fredags va vi på afterwork med några vänner sen blev de hem hit och spela spel....Igår kom lillprinsen hit och vi hade fullt upp hela dagen med bibilioteksbesök, bakning, och matlagning. Sen måste jag nämna en förlovningspresent som vi fick av Hannas sambo J. Hon hade tagit ett kysskort med mig och hanna och gjort de till en tavla...SÅÅÅ fint! De är uppe på väggen här hemma nu.
 


power of love<3

Idag hörni....Har våra ringar anlänt!!! Jag ska ner och hämta dom om en stund. MEN...hanna jobbar till fyra ida...och jag jobbar natt!:( Så vi kan inte sätta på oss dom förrän imorrn...hur fan ska jag kunna vänta enda tills imorrn kväll??!! Jaja, jag har ju planerat en lite grej oxå när vi sätter på oss ringarna...men den är hemlig än så länge...Jag vill ju att när vi sätter på oss ringarna så ska de vara ett tillfälle som man inte glömmer.....ja, obotlig romantiker som man är;))

Har kännt mig på gränsen till sjuk senaste dagarna. Lite värk i kroppen och oerhört trött. Idag känns de dock bättre. Behövde nog sova ut ordentligt som jag gjorde inatt. Och så sov man ju bredvid sitt hjärta oxå. De gör ju att man sover såå bra!

Jag såg förresten på bygglov igår. Dom byggde ett glashus över en veranda och fixa pool ute på gräsmattan hos en familj. JAG vill ha hus!! De har varit min dröm så länge att jag inte minns när den började. Ett fint hus med stor tomt nära vatten. Some day, some day......Nä, nu ska jag sluta drömma och ge mig ut i verkligheten. Även fast verkligheten just nu känns som en dröm!;) kram på er!

i saw a man with three legs

jaha, då va de måndag igen. I helgen har jag myst med hjärtat och ätit go mat. I fredags blev vi bjudna på midda hos grannarna magda och johan...väldigt trevligt! Tacos bjöd dom på a la johan style...mums mums! LIte vin och öl blev de oxå. Stack iväg till morsan en sväng i lördags oxå där de bjöds på kaffe. Och så fick vi kolla på brorsans orm oxå...en majsorm...usch, jag är ingen ormmänniska. Jag hade ju orm för många år sen bara för att komma över min ormskräck. Men nu är den tillbaka igen. Jag tror hela tiden att dom ska hugga efter en...jaja, dom är ju fascinerande iaf!

Sen har vi ju även pratat om förlovningsfesten såklart. Vi båda ser fram emot den enormt mycke. Jag tror att maträtterna är klara nu och även dukningen tror jag vi vet hur vi ska ha....Fick ju några negativa svar som jag sa förut men så kan de vara ibland. Får väl hitta på nåt annat bus med dom som inte kan vara med på festen nån annan gång. För de är ju många av mina vänner som har svarat JA oxå! Jag tror vi är 26 st:)) Nu är de bara ringarna som fattas och dom kommer ju senast onsdag:D FAN va jag längtar efter dom!!

ja må han leva, ja må han leva

Idag fyller lillprinsen 4 år!! Gosh, va tiden går fort...fasen, de är ju snart dags för lillgrabben att börja skolan...ojoj...så idag blire hem till S på kalas....grattis älskling!

Idag!

Jo, idag förstår ni ska jag och gumman kolla storlekarna på våra kärleksringar och även göra beställningen. Vi vill ju så gärna ha ringarna IGÅR!!;) Och jag bara håller på längta ihjäl mig till vi får dom!

Igår kväll när jag kom hem från jobbet så va mitt hjärta redan här...De är så skönt att komma hem till nån som man tycker om så otroligt mycke. Hon hade tänt ljust och fixat till mysigt. Ja, de är så här de ska vara. Igår va jag iväg en sväng till henne på jobbet och drack kaffe. Kul att se vart hon jobbar oxå:)

Och så har inbjudan till vår förlovningsfest gått ut. Hoppas att så många som möjligt kan komma. Har fått några negativa svar men hoppas att så många som möjligt av mina nära och kära kan dela den här stora händelsen för mig.


she´s all that

Vi har hittat ringarna vi vill ha!!!

Och sen ska Hanna ha en diamant i sin. Så dom kommer vara typ likadana men hennes blir då mera kvinnlig:)) De är alltså vitt guld innerst och rött guld ytterst. Dom är såå fina! Och förlovningsfest ska såklart ha! Det kommer att bli lördagen den 31 januari. Inbjudan går ut till berörda.

Hej hopp!

foffff

Sådär, då är man tillbaka i vardagen då...efter jul och nyår är jag så less på julmat, köer och mellandagsreapanik..oj, vilket långt ord...men de är ju verkligen så...MELLANDAGSREAPAAANIK!!!! Jag tror att de väcker gamla djuriska beteenden hos folk asså....jaga och samla...även fight or flight beteenden lockas fram...Men nu, känns det som att folk har lugnat ner sig och faller in i vardagslunken...och jag gillar vardagslunken just nu...man har börjat jobba på nya jobbet och snart har man kommit in i allt de innebär. Ny personalgrupp, nya elever att tampas med och lite längre resväg till jobbet...men men, de känns helt okej!

Idag ska jag och hjärtat kolla på ringar...andra gången gillt, för förra gången va de tydligen som lördag och affärerna hade stängt. Sen kommer lillprinsen i eftermiddag. han ska få vara med i sporthallen i helgen när vi ska spela serien i badminton....

Trevlig helg!

Så rätt!



Strax efter att vi hade öppnat champagnen så frågade jag mitt hjärta om hon vill förlova sig med mig. Och hon sa JAAAA!!:D Så nu ska vi börja kolla efter ringar. Jag är sååå lycklig att jag nästan spricker. Nya året kunde inte börja på ett bättre sätt.

kram på er!

hihi

Jag måste bara berätta om när jag och hjärtat skulle avsluta vårt samtal nyss..jag höll på skratta ihjäl mig...Vi brukar alltid säga...ja, men puss puss då snutten eller sötis eller nåt sånt...hihi..den här gången fick jag höra...ja, men vi hörs sen då snuttknull!haha...Hon får mig att skratta den där tjejen! Vad brukar ni säga när ni avslutar samtal med er partner?

tjohoo

Kom hem igår efter nyårsfirande i en stuga i skogen. Vi hade jättejättetrevligt. Åt jättejättego mat och drack jättejättegoa drycker. Kl 14.15 säger ubbz: Fan, jag ska inte blanda för mycke ikväll. Kl 00.00 Champagne! Gimme gimme! Bara den fjärde alkoholhaltiga drycken jag har druckit idag!:) Dom andra dryckerna va öl, vin, glögg. Men jag mådde förvånansvärt bra igår när jag vaknade ändå.

Ohhh, mitt liv leker alltså. Blir bara mer och mer förälskad i Hjärtat! De här året kommer att bli kanon tror jag;) hehe...Fick även fira nyår med en kompis som jag inte har träffat på LÄNGE! Vi snackade om lite saker och allt känns skitbra nu igen.
Nyårsafton i Pilgrimstad
Idag åker jag vidare till nästa stuga.Vi åker till Hjärtats stuga när hon har slutat. Men innnan dess ska jag hinna med ett simpass på badhuset tänkte jag.

Kram på er!


RSS 2.0