pepparkakor

Sitter på jobbet och väntar på att få prata med gumman snart innnan jag går och lägger mig. Imorrn bär de nämligen av mooot SKÖVDE-land! Har laddat med glögg och pepparkakor ikväll så jag ska vara på hugget imorgon:) Ska bli enormt skönt att få komma från stan några dagar och bara ha kul och parta:) Ska även bli kul att se hur Borgarn har de i sin lilla studentlya där vi ska bo fyra pers i helgen. Och JAAA, jag ska köra försiktigt, jag lovar. Har blivit lovad en varm glögg när jag kommer fram så de blir svårt att hålla hastighetsbegränsningen.

Ha de bra allihopa!

dramatik

Igår skulle vi iväg och hälsa på min mamma jag och H. När jag har parkerat bilen och båda två har klivit ur, utropar min passagerare NEJ, NEJ...varpå jag ser hur bilen börjar rulla bakåt! Som tur är är det ganska plant så jag hinner hoppa in i bilen och trycka in bromsen.

Har sovit som en gud inatt och känner mig väldigt utvilad. Idag jobbar jag delad tur vilket innebär att jag jobbar först 7-11 och sen börjar jag 14 och jobbar tills ikväll 21.30. Så har jag det en dag i veckan. Och idag ska jag äta lunch med min vän E som jag inte har träffat på ett bra tag. Ska bli trevligt. Vi har säkert mycke att prata om:) Ikväll ska jag byta ut mazdan mot en volvo som vi ska ha när vi åker söderut på fredag. Känns tryggt att ha en lite större och mer komfortabel bil när man ska åka så långt. Just ja...Ni måste äta glassen Ben and Jerry...FAN va goo den va! Fast dyr! Men men, de är värt vartenda öre tycker jag:P Nä, ska väl jobba lite nu så jag får komma hem och ge hjärtat en puss eller två innan lunchen:)

jag och hjärtat


vinter

Oh, va skönt med massa vit snö ute! Nu börjar julkänslan sakta men säkert infinna sig i min kropp. Stod och småglodde in i lite fönster från jobbet imorse och ser fler och fler julprydnader ploppa upp. Själv lugnar jag mig tills efter RESAN i helgen med att sätta upp mina grejer. Igår började jag jobba elva och slutade inte förrän nu imorse kl halv nio. Hem direkt och slängde i lite tvätt som förmodligen inte kommer att hinna bli torr i tid..men vafan, de får torka uppe i lägenheten. Jag vill inte planera mitt liv efter när tvättstugan är ledig så då får jag istället paniktvätta nån timme nu.

På fredag bär det av mot SKÖVDE och där ska vi hälsa på borgarn:D Ska bli riktigt kul att dra på en roadtrip med brudarna;) Om jag känner borgarn rätt så blire en och annan glögg när vi kommer fram på freda kväll oxå...trevligt! Idag ska jag efter att jag har tvättat åka till hjärtat och umgås med henne. Får ju inte nog av att umgås med den tjejen! Hatar verkligen att sova utan henne. Men men, man kanske får göra de ikväll;) Har tänkt att jag ska ta mig på badhuset oxå nån dag och simma lite. Men de lär inte hinnas med den här veckan...men nån typ av träning blir det iaf...Kanske ett badmintonpass ikväll eller kondittionspass på step-in..får se vad det blir...Asså, min bil är riktigt skum...först pajade ena framlyset..fixade de...JA, då pajade de andra! Tänkte väl fixa de oxå men så plötsligt en dag så funkade de igen...ojoj, hoppas bara inte bromsen eller nåt bestämmer sig för att strejka...annars är de en fin och bra bil tycker jag...

tack och hej leverpastej!


<3

Gårdagen var helt underbart måste jag säga. Lillprinsen tog lite sovmorgon till strax före nio och då klev vi upp och åt mysfrukost. Gröt och mackor med simpas favoritpålägg kaviar, och kaffe och mackor till mig och hjärtat. Efter frukost gjorde vi oss i ordning för att sticka ner på Multihallen med en kompis och hans barn. Simpa och J:s dotter fick köra mini-gokart och de kan ni ju bara tänka er hur kul dom tyckte de va! Vi vuxna stod bara bredvid och stundtals skrattade och stundtals hade panik  när nåt av barnen höll på köra in i sidan;) Efter de så promenerade vi upp till mig och åt en jättego lunch. Resten av eftermiddan va vi bara här hemma och barnen lekte som bara den och jag lyckade till och med köra nåt trolleri-trick som gick hem:) Sen vid middags tid åkte simon till sin mamma igen och jag och hjärtat gjorde oss iordning för plåtningen som vi skulle göra på kvällen. Fick låna kamera av bästaste Magda och Johan. Tack för lånet! Vi åkte sen till hjärtats syster på frösön där vi tog massa roliga och fina kort. Några av bilderna kan ni se på FB. Jag tyckte bilderna blev jättefina! När vi va klara med plåtningen så kände vi oss väldigt hungriga så vi stannade på daffys och köpte med oss lite onyttigheter hem till mig där vi kollade på tv och myste:)

Har ni nångång kännt riktig lycka? När man inte kan vara utan en person utan att känna tomhet eller saknad? När man är med personen vill man bara puss och krama och gosa hela tiden. På kort tid har jag fått enormt starka känslor för en person. HON är verkligen helt underbar. HON ser på mig med sina underbart fina ögon och säger dom mest fantastiska saker. De är så här de ska vara! HON får mig att känna mig speciell och värdefull. Jag tror på allvar att jag har funnit min själsfrände. Bara att hoppas att jag kan få henne att känna samma saker som jag gör, och de tror jag faktiskt att jag gör. Allt känns så enkelt. Orden som ploppar upp i mitt huvud när jag tänker på HENNE är bara positiv, varma och kärleksfulla ord. Och det känns för mig helt naturligt att säga dom orden och även visa på alla sätt att HON är otroligt viktig för mig. Tack för att du finns hjärtat och för att du är den du är:D

Livet leeker!!

Oj va jag mår bra just nu. Har träffat en helt fantastisk tjej som gör mig otroligt lycklig och glad! Tack för att du finns:)) Min underbara son har varit hos mig i helgen och vi har lekt och myst. Igår va vi iväg och åkte pulka och madrass i kärringbacken med H och hennes syster och en kompis. JÄttekul va de och man blev som barn på nytt;) Igår kväll åt vi midda här och brorsan kom hit oxå. Pannkakor och ärtsoppa. Ja, de va inte alla som åt av ärtsoppan dock;) Sen när prinsen somnade....(han va trött efter dagens aktiviteter) så tittade vi på film. DUMPAD och sen va de nån jävligt kass skräckfilm som jag bara somnade ifrån...Men Dumpad va ganska rolig, tre getingar:)) Idag laddar vi för nya aktiviteter, får se vad de blir. Lite fotografering ikväll iaf blir det.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0